Senaste nytt

2013.07.29 Utökad cupledning för Sollebrunn Racing

I lördags stod Sollebrunn Racing på startlinjen till årets fjärde deltävling i Svenska Rallycupen, klassiska Kullingstrofén. Även om regnet strilade en stund på förmiddagen sprack det upp och blev en solig och härlig rallydag just till första start klockan 11 vid Folkets park i Herrljunga.
Teamet hade satt höga mål för dagen och ville verkligen vinna tävlingen. Men det låg viktiga cup-poäng i potten och det var viktigt att vara taktisk också. Motståndet bjöd på högsta klass som vanligt, men det avskräckte inte Micke och Conny som satte full attack direkt på specialsträcka ett. Sträckseger med 2,8 sekunder före de snabba Årsundabröderna Söderqvist i sin Toyota. Detta följdes upp med ännu en topptid på sträcka två och killarna svängde in på serviceplatsen för första besöket med en ledning på tre sekunder. Men nu blev det bråttom, det uppdagades att något slagit hål på kylaren och det rann kylarvatten ut över presenningen på marken.
- Då blev det lite panik, säger Micke. Det hade varit en mardröm att bryta på grund av tekniska problem i detta läget. Men vi fick superhjälp av en mekarstab från Vargön, och vi fick löst problemet provisoriskt med någon minut tillgodo, berättar Mikael.

På fantastiskt fina sträcka tre fortsatte killarna att ligga på hårt, dock med ett litet öga på temperaturmätaren. Men strax före mål på sträckan gör Micke ett ovanligt misstag.
- Jag tog inte noten från Conny på allvar och lurades av ögat till en skarp vänstersväng, så vi åkte av i hög fart, säger Micke.
Det blev dessbättre inga skador på bilen men det kostade närmare tio sekunder av värdefull tid.
- Synd, fortsätter Mikael. Vi var inofficiellt klockade fyra sekunder före Söderqvist strax före avåkningen på sträckan, men det finns inte utrymme för sådana misstag i den här klassen. Att många andra gjorde samma misstag vittnar om en besvärlig sväng.

Nu halkade teamet ner på en andra plats, 1,4 sekunder bakom Tobias Söderqvist istället. Men revanschen kom redan på korta specialsträcka fyra där man slog Årsundabröderna med 2,7 sekunder och gick upp i ledning igen. Så dagens sista sträcka, nummer fem i ordningen och 1,4 mil lång, skulle bli en riktig rysare. Micke och Conny hade ledningen i klassen med 1,3 sekunder och de tvingades välja om de skulle gå för vinst eller förvalta mycket värdefulla cuppoäng.
- Enkelt beslut, skrattar Micke. Vi gick för vinst! Men det räckte inte, Tobbe och Jocke avslutade grymt och tog oss med 2,8 sekunder. Hatten av för dem, avslutar Micke.

Nu blev det en andraplats för teamet, 1,5 sekunder bakom, men med massor av fina poäng till cupen. Man utökar därmed ledningen till 25 poäng efter fyra av totalt sju deltävlingar. Nästa cuptävling blir i Gnesta den 24 augusti, men närmast väntar den fjärde SM-deltävlingen i Hässleholm om två veckor.

2013.07.08 Högt tempo för Sollebrunn Racing

Sollebrunn Racing summerar en mycket intensiv men framgångsrik helg. Den började redan i fredags eftermiddag när teamet begav sig mot Nyköping för att besiktiga bilen inför Gästabudstrofén, den tredje deltävlingen i Svenska Rallycupen. På lördag morgon möter de upp rutinerade Martin Holmdahl som är inlånad co-driver för dagen, eftersom Conny har tagit en välbehövd semester. Planen var att gå för seger för att utöka cupledningen, men det fanns en match i matchen också. Martins bror är co-driver hos Jonas Johansson, en av huvudkonkurrenterna. Planen höll och inför sista sträckan leder Micke och Martin klassen med drygt 12 sekunder före just Jonas och Gustav och de kan köra avslutande sträckan utan att ta några risker. Bröderna Söderqvist gör en stark avslutning och går om Jonas, men åt Sollebrunn Racing fanns inget att göra. Mikael och Martin vinner med knappt tio sekunder.
- Helt fantastiskt, säger Micke. Det går riktigt bra nu och jag vill rikta ett stort tack till alla som hjälper oss, utan er är inget av detta möjligt!

Efter prisceremonin var det full fart igen. Lasta upp bilen på släpet och åka raka vägen till Varberg för några timmars sömn innan teamet ska anlända i Halmstad på söndag morgon. Det var dags för premiär av SM i sprintrally på asfalt, ett mediajippo med mycket publik och livesändningar i SVT. Arrangemanget avslutade SM-veckan i Halmstad i strålande sol. Nu hade man bråttom på morgonen för att hinna besiktiga bilen, skriva noter, byta till asfaltsdäck, ställa om hjulvinklar och skruva åt stötdämpare. Dessutom skulle en ny co-driver installeras i högerstolen. För dagen skulle Ida Hegge från Alingsås sköta notläsningen.
- Vi bytte däck till tävlingen, men jag insåg snart att det skulle behöva bytas en mängd saker på bilen på bilen för att hävda sig på allvar i den här typen av tävling, skrattar Micke och syftar på fjäderben, krängningshämmare och eventuellt bromsar.

Men Ida och Micke gjorde bra ifrån sig i de båda kvalomgångarna och knep en av de 12 eftertraktade finalplatserna. KitCar Golfen gick ut som bil nummer ett i första finalomgången på nyvattnad bana.
- Vi förbättrade oss något på stora delar av sträckan men när vi kom in på det hala gruset som blev lerigt gjorde jag ett litet misstag och kom ur spår, berättar Mikael. Nu gjorde teamet extremt konsekventa tider och det skiljde bara sex tiondels sekund mellan deras bästa och sämsta tid över de fyra heaten. Deras sammantagna finaltid räckte till en nionde plats i det 40 bilar starka startfältet och bara 4,2 sekunder upp till SM-medalj.
- Klart vi kom med högre ambitioner än så, men med facit i hand är vi jättenöjda. Jag tror nämligen att alla före oss och de flesta efter oss hade fjäderben och dylikt anpassade för asfalt, avslutar Micke ganska nöjt.

Nu tar teamet sats för den fjärde deltävlingen i Svenska Rallycupen, denna gång i Herrljunga som får räknas som hemmatävling för teamet. Och då med Conny vid nothäftet igen.

2013.06.16 Fortsatt cupledning

Helgens drabbning i Laxå (Laxårallyt) var den andra i populära Svenska Rallycupen. Det var en bana över fem mil fördelat på lika många specialsträckor, där den första utgjordes av en kort publiksträcka på motorstadion i Laxå. Micke och Conny öppnade disciplinerat med en andra tid i klassen, 0,5 sekunder efter regerande svenska juniormästaren Johan Carlsson.

- Bra start då Johan nästan är uppväxt på Laxå motorstadion, skrattar Mikael.

På helt nya sträcka två tog Sollebrunn Racing kommandot och vann sträckan före just Johan. Då premiärtävlingens tvåa, Jonas Johansson, slog bort ett hjul här kom striden att fokuseras till den snabbe junioren från Degerfors.
Dags för sträcka tre vilken var dagens längsta med sina 25 km. Även här var KitCar-golfen från Sollebrunn snabbast, hela sju sekunder före Degerforsjunioren i sin Toyota. Micke och Conny leder nu klassen med knappt nio sekunder. På efterföljande service ställer man om bilen en del för att testa, men hittar inte den fina känslan.
- Man måste prova nya saker om man ska utvecklas, menar Mikael. Dessutom bromsade vi för sent in i ett vägbyte och fick backa på sträcka fyra.

Johan smet förbi och teamet blev förpassade till andra plats.
- Vi är jätte nöjda ändå! Att bli tvåa i detta stora startfält är riktigt bra och vi har fått provat många saker i helgen av vilka några blev riktigt bra, bl.a. spårvidden på bakvagnen, avslutar Micke.

Teamet behåller ändå ledningen i cupen inför tredje deltävlingen i Nyköping om tre veckor. Efter Nyköping är planen att teamet ska köra nystartade Sprint-SM i rally som körs under SM-veckan i Halmstad den 7 Juli.

2013.05.27 Drömstart för Sollebrunn Racing

Teamet från Sollebrunn valde att vara med från start i populära och rikstäckande serien Svenska Rallycupen, när premiären skulle köras i Katrineholm. Då plikten kallade för ordinarie codrivern Conny Erixon fick Mikael Ericsson kalla in rutinerade Miriam Walfridsson för lots genom tävlingen.
Samarbetet gick utan problem och duon kunde vinna samtliga fyra sträckor i hård konkurrens. Det var drygt 40 startande i klassen och över 200 totalt. Micke och Miriam lyckades dessutom vinna sträcka två totalt i sin Golf KitCar!

Resultatet blev klasseger i 2WD och tvåa totalt, och teamet kommer därmed till nästa deltävling i Laxå som cupledare.
- Vi hade väl inte planerat att köra hela denna serien utan enbart fokusera på SM, men efter denna start måste vi nog åka nästa också, hälsar Micke nöjd.

Resultatlistan hittar du här ».

2013.05.13 Klen tröst för Sollebrunn Racing!

Helgens SM-deltävling blev inte vad teamet hade hoppats på. Tävlingen började helt ok, Micke och Conny kom in till service efter första etappens tre sträckor placerade på en femte plats av de nära fyrtio startande. När man sedan skulle köra samma sträckor för en andra gång blev det stopp i skogen.
- Det hade blivit ganska trasigt i vägen på sina ställen och på sträcka fem skulle jag gira lite för en stor sten i innern, när framhjulen hoppade ur spår och vi träffade en ännu större sten i yttern istället, säger en mycket besviken Mikael. Det gick så illa att man slog av en länkarm och tvingades bryta tävlingen där.

Teamet tog efter lite resonerande beslutet att utnyttja möjligheten till omstart på lördag morgon, trots att man bestraffats med nio minuters tidstillägg och var helt utanför chans till poäng.
- Ja, vi tog möjligheten att få köra lite mil i tävlingstempo och om inte annat för att visa upp oss för den stora publiken på plats, säger Micke.

Nu var det full attack som gällde eftersom man inte längre hade något att förlora. När lördagsmorgonens första etapp på fyra sträckor över fem mil var avklarade kunde man konstatera att killarna var snabbaste 2WD totalt på etappen! Hela etappen skulle köras en gång till men nu valde teamet att avbryta tävlingen för gott. - Vägarna tålde bitvis inte att köras på två gånger efter den sena våren och då måste man ha något att köra för om man ska motivera sig att trycka ner hjulen i spåren. Bilen tar stryk av detta och vi valde att vara rädda om materialet, säger Mikael vidare.

Nu dröjer det till början av augusti innan nästa SM-deltävling, då i Hässleholm med omnejd. Men redan om två veckor funderar teamet på att starta i Katrineholm och premiärtävlingen för populära Sommar Cupen.
- Där får vi chans till revansch då flera av SM eliten kommer att stå på startlinjen, avslutar Micke.

2013.05.07 Sollebrunn Racing redo för SM igen!

På fredag startar årets första SM-deltävling på grus! Det är Tingsryd och fina South Swedish Rally som gäller, en tävling som ska avgöras över 15 mil specialsträcka under två dagar. Micke och Conny åker ner redan på onsdag eftermiddag då rekognoseringen av sträckorna börjar tidigt på torsdag morgon.
Teamet ligger efter vinterns två tävlingar på en delad fjärdeplats i SM-tabellen och hoppas givetvis på att förbättra den positionen i helgen.
- Jo, nu är det grus och vi går för seger. Men det är en massa ekipage på plats med kapacitet för att vinna, så på lördag eftermiddag vet vi vem som är starkast, säger Mikael Ericsson. Fredag kvällens två sista sträckor går inne i centrala Tingsryd, på asfalt, och här var teamet snabbaste 2WD i fjol.
- Det vill vi gärna fortsätta vara, meddelar Micke.
Den röda Golfen har fått startnummer 41 och startar ca 15:10 från torget i Tingsryd. Serviceplatsen är belägen på TingsrydTravet, så kom gärna förbi där och prata med killarna om ni har möjlighet.

Liveresultat och rallyradio på webben:
http://www.rallysm.se/liveresultat
http://www.rallysm.se/rallyradio

TV-sammandrag från South Swedish Rally:
TV4 Sport på tisdag 14/5 kl. 22:00-22:30

Följ gärna Sollebrunn Racing på http://www.sollebrunnracing.se eller http://www.facebook.com/sollebrunnracing.

2013.05.02 Ännu en skalp i Falköping!

I går, den 1 maj, avgjordes traditionsenligt Falköpings MK:s tävling "Lill-Jumbon" på Falköpings motorstadion.
För Sollebrunn Racing blev det en riktigt härlig dag. Man vann nämligen klassen (A-förare 2WD) och slutade på en finfin femte plats totalt i tävlingen.
- Det här var riktigt roligt! Återigen en härlig tävling här i Falköping, strålar en nöjd Mikael Ericsson.
Tävlingen får ses som något av ett genrep inför stundande South Swedish Rally som går av stapeln 9 - 11 maj i skogarna runt Tingsryd.
- Ja, nu får vi gotta oss åt detta ett par dagar innan det är dags att påbörja förberedelserna inför SSR. Vi hoppas kunna finslipa ytterligare lite detaljer för att på så sätt komma väl förberedda till Tingsryd kommande veckoslut, menar en för dagen nöjd och belåten Mikael Ericsson.

Komplett resutlatlista från Lill-Jumbon hittar du här.

2013.02.24 Fin avslutning på vintersäsongen

Även den andra deltävlingen i årets SM-serie gick över förväntan i helgen. Efter en preliminär räkning av tabellen klättrade de nu till en delad fjärdeplats totalt efter att vintertävlingarna är avklarade.

  Det blev dock en dramatisk start under fredagskvällen när Östersund arrangerade den andra och sista deltävlingen av årets vintertävlingar.
Efter en bra första sträcka, var det dags för tankning och när Mikael skulle starta bilen igen brast en lagring i startmotorn. Killarna fick knuffa igång bilen, och höll den sedan i gång fram till nästa servicetillfälle.

Men det var nära att ställa till det i mitten på sträcka två när Micke missar ett vägskäl och tvingas bromsa hårt. Motorn dör men i sista stund får han lagt i ettans växel och rullar igång motorn igen innan bilen når snövallen. Efter knappt 20 sekunders trixande lyckas Micke och Conny vända bilen och ta sig iväg igen.

Sista sträckan för kvällen var en publiksträcka inne i centrala Östersund, och här satte teamet en tredje tid, endast en sekund från sträcksegern.
- Ja det var kul, vi brukar vara väldigt snabba på sprintsträckorna, säger Micke.
Teamet gick till nattvila på en sjundeplats.
- Servicekillarna gjorde ett kanonjobb och bytte startmotor på kvällsservicen, fortsätter Micke.

Lördagens sex sträckor flöt på i ett högt men stabilt tempo, och utan problem för teamet, som till slut kunde ta en sjätte plats i trimmat 2wd.
- Vi har lyft oss jättemycket på vinterföre nu, och är nu mindre än 0,7 sekunder per kilometer efter en vinterspecialist som helgens segrare Tobias Söderqvist, säger Mikael.

Nu ser teamet fram emot våren och South Swedish Rally i början av maj. Då på grus och ett underlag som ska passa teamet perfekt!
- Vi ska hinna med både två mindre tävlingar och minst ett test innan dess med, hälsar teamet.

  TV4 Sport visar ett sammandrag från tävlingen på tisdag kl. 22.30

2013.02.03 Femte plats i SM-premiären

Äntligen blev det stolpe in för Sollebrunn Racing. Efter 11 mil specialsträcka stod det klart att teamet knep femteplatsen i årets första SM-deltävling, Vinterpokalen.
Inför sista sträckan var det flera i kampen om den placeringen, men Micke och Conny tog den med 2,7 sekunders marginal före Vännäs Stefan Jonsson.

- Allt har fungerat kanon denna helgen. Bilen, körningen och servicen. Vi kunde nog inte gjort det bättre, säger Micke.
Klassen vanns av hemmahoppet Tobias Söderqvist från Årsunda.

Placeringen gav teamet ett antal friska poäng och inspirerar inför Östersund om tre veckor, då den andra deltävlingen ska köras. Detta blir också den sista vintertävlingen innan barmarkssäsongen tar fart.
- Vi ser ju så klart fram emot grustävlingarna, då vi är mer hemma på det föret. Men vi ska kriga i Östersund med, lovar Micke.

TV4 sport visar ett sammandrag från tävlingen tisdagen den 5 februari kl. 22.00. Missa inte det!

2013.01.29 Sollebrunn Racing startar SM-säsongen med ny design

Till helgen drar årets SM-säsong i rally igång. Sandviken står som värd och tävlingen skall avgöras på drygt 10 mil specialsträcka.
Första start blir tidigt på lördag morgon.
- Vi får lite sovmorgon då vi startar först av de icke-seedade 2WD med nummer 38, skämtar Mikael.

Sandvikens premiärtävling, Vinterpokalen, är den enda av de sex SM-tävlingarna som avgörs under en dag.
- Det tycker jag är bra! Det kapar tid och kostnader utan att tulla på det sportsliga, fortsätter Micke.
Är det en tuff tävling?
- Ja, det är långa och utslagsgivande sträckor, men vi är laddade. Vi måste ändå vara ödmjuka, för i den 28 bilar starka klassen finns många riktigt duktiga vinteråkare.

Teamet hoppas på bättre lycka nu än på genrepet i Torsby förra helgen då en framhjulspunktering satte stopp för chanserna till pallplats.
Nytt till denna tävlingen blir en liten dekorändring på bilen. Bilder finns på www.facebook.com/sollebrunnracing.

2013.01.15 Nytt år, nya utmaningar!

På fredag (18/1) ska vi ha en hel testdag i de värmlänska skogarna för att se om vi kan hitta lite mer fart i bilen under vinterförhållanden. Och på lördagen (19/1) är det dags för säsongspremiär och det blir även i år klassiska Finnskogsvalsen i Torsby. En tävling vi kört några gånger nu och för övrigt vann 2011. Starten går kl. 11.00. Vi har startnummer 76 och blir tredje bil ut i klassen. Detta blir förhoppningsvis en bra genomkörare inför SM-premiären den 2/2.

Webradiosändningen kan följas på www.radiofryksdalen.se och resultaten på www.raceconsulting.se.

2012.11.07 Sollebrunn Racing på Stockholmsmässan

Bilen var på plats i Colly Verkstadsteknik AB:s snygga monter på M.A.X-mässan under vecka 43.
Det var ett uppskattat inslag på mässan, där det också bjöds på tävling i vår rallysimulator. Snabbaste tiden bland de flera hundra personerna som provade lyckan i simulatorn kammade hem en Ipad! Grattis!
Många passade också på att provsitta i KitCar’en.

Över tävlingsbilen satt två bildskärmar som visade incarfilmer och fina bilder blandat med visning av skärande och hållande verktyg ur Collys breda sortiment.

Vi vill tacka Colly för en mycket väl genomförd mässvecka!

Klicka för att visa större bild   Klicka för att visa större bild   Klicka för att visa större bild
Klicka på bilderna för att se större version…

2012.10.04 SM-året avslutades på samma sätt som det började.

Det blev en händelserik helg för Mikael Ericsson och Sollebrunn Racing när SM-säsongen skulle avslutas i Köping i helgen. Incidenterna avlöste varandra och det började bli spännande redan på fredagens rekognosering.
- Jag och Conny var ute och sträckte lite på oss innan vi skulle reka den sista sträckan. Jag tog av mig glasögonen och la dem på biltaket. En klassiker, skrattar Micke.
Killarna upptäckte detta för sent och hann köra iväg. När glasögonen återfanns var de väldigt överkörda och mycket platta! Men en blixtvisit hos en optiker i Köping löste problemet.

Väl ute på fredagskvällens första specialsträcka skvallrade första mellantiden om att tempot från Linköping fanns kvar. Men strax innan mål tar det eld i ett relä på instrumentbrädan. Detta släcker man snabbt och förlorar endast 4 sekunder på snabbaste bil i klassen. Sista sträckan innan nattvilan kördes i mörker och här var killarna allt för försiktiga.
- Ja, jag kände det direkt när vi kom i mål att det här duger inte, säger Micke något besviket.

På lördag morgon var det dags för SS 3 och nu hade Micke och Conny bestämt sig för att sätta allt på ett kort. Men resan blev kort, och i en svag högerkurva tappade de fästet med bakvagnen. Farten uppskattades till 170 km/h och bilen gick på tvären över vägen länge innan den började gå ner längs diket.
- Vi gick all in och förlorade, men vi hade lite änglavakt då det inte blev mer skador än en bucklig tröskel, säger Mikael.
Bilen behövde bärgas ur diket.

Här tänkte duon ge upp, men en snabb undersökning av bilen visade att med en ny fälg och lite justering av hjulvinklar så skulle den vara ok för att köra igen.
- Vi hade lite folk ute i skogen för att titta på oss, och man vill ju inte gärna avsluta säsongen i ett dike, så det var bara att ge sig på det igen, skrattar Micke

Trots att de körde snabba SS 6 med god säkerhetsmarginal presterade de ändå en fjärdetid, endast 1.8 sekunder upp till andra plats på sträckan. SS 7 bjöd på dramatik igen, då de fick motorstopp i en hårnål. Dessutom blev det ytterligare en avåkning här.

- Det hade blivit en stor grop i vägen strax innan mål. Bilen sköt iväg som en katapult och kastades emot en jordvall, fortsätter Mikael.
Men tiden blev ändå bra och räckte till delad tredjetid på sträckan, med endast 3.1 sekunder upp till andra plats. Efter att ha bytt ytterligare ett trasigt hjul kördes också sista sträckan, och återigen en fjärdetid.

Nu ska bilen snyggas till för att ställas ut på Stockholmsmässan (Manufacturing & Automation Expo) den 23 till 26 oktober. Ni hittar oss i monter A27:20.

Det står nu även klart att Sollebrunn Racing blev total 2a i Mega Rally Cup, vilket gläder och ger teamet tre fria starter nästa år.

2012.10.04 Sista chansen i år!

I helgen får Sollebrunn Racing sin sista chans till seger i en SM-deltävling 2012. Det är nämligen dags för final!
Starfältet är kanske säsongens bästa i årets SM-serie, och denna gång får teamet finna sig i att starta bakom det toppseedade fältet.
- Jo, det var väl väntat efter de uteblivna resultaten i SM, men jag tror det kan vara en fördel att starta några bilar längre bak, säger Mikael Ericsson och syftar på rådande väderleksprognos.

Teamet är riktigt taggade efter förra SM-tävlingens fina avslutning.
- Vi har utvecklats på de flesta områdena under säsongen, inte minst med finslipningen av noterna. Och kvittot förra tävlingen sporrar. Vi var snabbast under lördagen och vann fem av de åtta sträckorna, summerar Mikael.

Platsen för den sista duellen är Kolsva och tävlingen drar igång redan fredag kl. 16 på torget i Köping. En sträcka kommer att köras två gånger innan nattuppehållet. Under lördagen skall tre sträckor köras två gånger innan en segrare kan koras ett dygn efter start.

Teamet försöker liverapportera under helgen på www.facebook.com/sollebrunnracing där även länkar till resultat osv presenteras. Och äntligen har bilen blivit utrustad med videokamera igen...

2012.09.16 Lyckad lördag i East Sweden Rally

East Sweden Rally började som ännu en SM-mardröm för teamet. Efter den inledande publiksträckan inne i centrala Linköping begav de sig ut till SS 2, den första riktiga grussträckan. Men halvvägs in på den tog det stopp.
- Vi hittade en fin rytm direkt från start, men i en långsammare kombination gick det lite för brett och vi tappade idealspåret, berättar Micke. Duon hann inte få in bilen i spåret igen utan gled av vägen i följande sväng.
- Framhjulen hängde sig över dikeskanten och vi kunde inte backa loss av egen kraft. Tyvärr fanns ingen publik just här, men jag hittade tre starka och snälla herrar några hundra meter längre in på sträckan, fortsätter Micke. Med deras hjälp kunde de fortsätta sträckan, dock med cirka 20 minuter förlorad tid.

  Man var nu långt ifrån tätstriden men bestämde sig för att fortsätta tävlingen. De fick nu starta längre ner i fältet och fredagskvällens resterande sträckor gick fint med tider som matchade toppen.

  På lördag morgon var de rejält revanschsugna.
- Vi bestämde oss för att gå ”all in” och sätta bra sträcktider, både för att få upp tempo på dessa fina vägar, men också för all publik som stod och hejade.

För att spara däck till nästa SM-tävling valde de att köra på samma uppsättning hela tävlingen, men detta verkade inte spela så stor roll. Räknar man samman lördagens sträckor så var teamet snabbaste 2WD och vann fem av åtta sträckor!
- Riktigt roligt att få till det trots inledningen och vi hoppas publiken har uppskattat vår framfart, avslutar Micke

Teamet tar med sig det positiva till SM-finalen i Kolsva om tre veckor.

2012.09.13 Sollebrunn Racing är redo för fight igen!

På fredag eftermiddag går starten för årets femte SM deltävling i Linköping. Rallyt utgår från Cloetta Center där även tävlingens första sträcka är placerad.
- Bilen är fixad och genomgången igen efter problemen i Västrallyt, så vi ska bjuda upp, säger en taggad Mikael Ericsson.

Det blir både asfalt och mörkerkörning under fredagen och det spås även en del regn under den inledande dagen, så ekipagen sätts på prov från start. Fem sträckor ska avverkas innan det blir nattvila. Lördagen bjuder på ytterligare åtta sträckor innan en segrare koras utanför den välkända arenan vid 17-tiden.
- Vi har ju inte kört denna tävlingen tidigare, så det blir spännande att se vad arrangören har att bjuda på. Vad vi har hört blir det varierande och fina vägar, säger Micke.

Micke och Conny startar med nummer 27 på dörren, och går ut som femte bil i den 25 bilar stora och starka klassen trimmat 2WD.
Det ska tydligen bjudas på både liveresultat, webbradio och TV-sändningar. Vi får återkomma om detta via teamets sociala kanal www.facebook.com/sollebrunnracing där vi också bjuder på liverapporter efter sträckorna.

2012.08.18 Oturen fortsätter i SM

Västrallyt 2012 började bra för Sollebrunn Racing och man kunde stoltsera med en tredje plats efter fredagkvällens två sträckor. Men redan på lördagmorgonens första sträcka skulle det börja strula.
- Motorn började missa och gick bara på tre cylindrar delar av sträckan, och som inte det vore nog gick länkaget i torkarmekanismen sönder mot slutet av sträckan, meddelar Micke.

Micke och Conny hade ingen möjlighet att lösa detta innan sträcka fyra och fick åka 15 km långa sträckan "Vargfjället" med begränsad sikt. Båda problemen löstes under den 20 minuter långa service som följde, men de hade tappat en placering och låg nu fyra i det tuffa motståndet. SS 5 flöt på helt utan problem och nu satte man en tredje bästa tid igen.

Nu var det dags för "Vargfjället" en andra gång, och här började de stora problemen.
- Vi slog sönder ett växellådsfäste i en landning efter ett stort lyft i början av sträckan och motorn ramlade ner på hasplåten, säger Micke. Bilen blir väldigt svårväxlad, men vi försökte så gott vi kunde.
Det blev ändå en gångbar tid och man tappade endast 10 sekunder på täten, vilket inte spelade någon roll då sträckan senare blev struken efter en olycka.

Nu hade man lägligt nog helgens längsta service framför sig och hann med femton sekunders marginal ut till sträcka sju. Lösningen med lådan upphängd i spännband verkade fungera och ekipaget var ändå med i tätstriden med en fjärde tid på sträckan.

Inför starten på SS 8 fick Conny och Micke fixat lite till med upphängningen och trodde på en möjlighet att fortsätta med den provisoriska lösningen. Men när de skulle fram till startlinjen rasade kopplingen, vilket omöjliggjorde vidare tävlande. Det var bara att kasta in handduken!

Teamet är ändå med några timmars distans inte helt nedstämda.
- Trots allt strul och då man har svårt att hålla fullt fokus på sträckorna, satte vi ändå konkurrenskraftiga tider vilket vi ändå tar med oss, avslutar Conny.

Nästa utmaning för teamet blir SM-rallyt i Linköping 14 - 15 september. Då kommer teamet laddat igen!

2012.08.14 Säsongens höjdpunkt för Sollebrunn Racing!

På fredag eftermiddag klockan 17.00 startar den fjärde deltävlingen i 2012 års Rally-SM. Denna gång på hemmaplan för det Sollebrunnbaserade teamet. Det är äntligen dags för Västrallyt!

Tävlingen inleds med två korta superspecialsträckor på motorområdet vid Hedeäng i Trollhättan. Denna typ av sträckor brukar sällan betyda så mycket för tävlingen som helhet, men här blir det annorlunda.
- De fem främsta i vår klass efter de två första sträckorna får välja startposition för lördagen och den snabbaste väljer givetvis först, säger Mikael.
Detta system är nytt i SM men har testats i VM under året och ger en extra krydda till sprintsträckorna.
- Klart vi vill vara först att välja, även för prestigen såklart!

Tävlingen kommer att ha en central serviceplats vid N3 på Nohabgatan i Trollhättan och här kan ni träffa teamet vid 13-tiden på lördagen då de kommer in för en timmes service.

Under lördagen kommer nästan 10 mil specialsträckor köras fördelade på åtta sträckor. Det kommer att vara vägar av samma fina kvalitet som 2010, då det senast arrangerades SM i trakten.
- Den beryktade och klassiska "Kabelvägen" avslutar tävlingen, och vi var ju totalsnabbast på den sträckan ifjol. Vi ska inte pruta här i år heller, ler Micke.

Teamet ska återigen rapportera direkt efter varje sträcka på http://www.facebook.com/sollebrunnracing.

Rallyt kan följas på rallyradio 90,6 MHz och för den som vill lyssna på webbradio finns även den möjligheten på www.radiotrollhattan.se.
Sändningarna sker på fredag 16.00 – 21.00 och lördag 08.00 – 22.00.
Resultaten kommer att rapporteras live på Raceconsulting.com

Mer information om tävlingen finner ni på http://www.rallysm.se/index.php/taevlingar/vaestrallyt

2012.07.29 Bra genrep inför Västrallyt

Det blev en lyckad dag för Sollebrunn Racing i årets upplaga av Kullingstrofén. Även om det kändes vanskligt innan start då regnet drog in över Herrljunga kunde de knipa en tredjeplats efter en hård kamp på sista sträckan. Startfältet i klassen A-förare 2WD var bästa tänkbara med bl.a. de fyra första i SM-tabellen på plats. Vägarna var mycket fina, men snabba och med regnet också tunga, så Volvobilarna skulle visa sig snabba.

Men Micke och Conny satte ett bra tempo redan på specialsträcka 1 och klockades för tredje bästa tid, 0,4 sekunder efter Leif Peterson som öppnade bäst i leran. Även sträcka två gick bra, och återigen en tredje tid, nu 0,3 sekunder efter Christopher Zeijlon. Efter två körda sträckor låg teamet nu på en andra plats, 0,4 sek efter dagens segrare Jimmy Olsson.
- Kul att leverera bra tider även i svåra förhållanden. Vi föredrar ju torra vägar, säger Micke.

Efter en lättare service kördes nu SS 3 där de gjorde en liten miss i ett vägbyte. De tappade endast tre sekunder på fadäsen och rasade nu till tredje plats. På dagens längsta sträcka (21 km) gjordes ännu ett missat vägbyte och denna gång tappade man ca sju sekunder på misstaget. Detta ledde till ännu en tappad placering, och teamet låg nu på en fjärde plats. Det var dock tight, och endast 1,4 sekunder ner till femte plats samt 1,8 sekunder upp till tredje plats.
- Irriterande med enkla misstag som kostar mycket tid, men det är små marginaler i den här sporten, tillägger Mikael.

Micke och Conny bestämde sig för att sätta allt på ett kort till avslutande SS 5, då även andra plats låg inom räckhåll, sex sekunder bort. Här satte grabbarna en andra tid på sträckan och kunde knipa en tredjeplats i detta starka startfält! Det blev nu 2,9 sekunders marginal upp till dagens tvåa Christopher Zeijlon.
- Vi är ju supernöjda med dagen trots några få misstag och detta ger ju en skön känsla inför SM-deltävlingen på hemmaplan om 3 veckor, avslutar Micke.

För resultatlista, surfa in till Race Consulting.

2012.07.25 Kullingstrofén 2012

På lördag är det dags för klassiska Kullingstrofén, och det blir ett riktigt genrep inför nästa SM-deltävling. Då tävlingen går som del i populära serien Svenska RallyCupen, och dessutom går i samma distrikt som kommande SM-tävling, har den lockat maximala 230 startande. Klassen A-förare 2WD har största startfältet med 50 bilar, där nästan samtliga av SM-ekipagen finns med. Det blir ett riktigt getingbo!

Tävlingen får räknas som hemmatävling för teamet då Connys klubb står för arrangemanget. Detta får dock liten betydelse då de flesta sträckorna är nya för året och så också för oss.
- Men klart att det är extra inspirerande när tävlingen går på hemmaplan, det är ju mycket folk man känner som kommer att vara ute att titta, och förhoppningsvis heja på oss på lördag, säger Micke.

Tävlingen mäter över fem mil specialsträcka fördelat på lika många sträckor, med start och mål i Folkets park i Herrljunga. Första bil lämnar parken kl. 11.00 och beräknas vara tillbaka i mål ca 15.45. Där emellan finns två stycken servicetillfällen i parken. Micke och Conny går ut som femte bil i klassen med startnummer 73.
- Vi går självklart för seger, tillägger Micke och ler.

Liveresultat kommer att finnas på Race Consulting.
Radiosändningar av rallyt finns på 87,8 och 90,7Mhz samt på webradio mellan kl. 10 och 17.

2012.06.29 Ny sponsor - PR Husbilar i Sollebrunn AB

Vi hälsar PR Husbilar (http://www.prhusbilar.com) varmt välkommen med en hjälpande hand under resten av säsongen 2012! PR Husbilar i Sollebrunn är återförsäljare för Rapido, Elnagh och Itineo husbilar. De har dessutom alltid ett stort sortiment av begagnat i lager.

Vi vill samtidigt meddela att vi fått Parker Hannifin´s förtroende att representera dem under ännu ett år! Vi tackar!

Förberedelser pågår för att komma i god form till sista genrepet innan fjärde deltävlingen i SM – Västrallyt i Trollhättan 17-18/8. Vi startar i Kullingstrofén den 28/7, vilken också får klassas som hemmatävling för oss då det är Connys hemmaklubb som arrangerar. Det lär, precis som i Laxå senast, locka de flesta om inte hela SM-eliten till start där!
Anmälningslista till Kullingstrofén hittar ni här.

2012.05.22 Fortsatt tufft i SM

För att summera den gångna helgens SM-deltävling kan vi säga att teamet har det fortsatt tufft i just SM tävlingarna.
Allt såg lovande ut innan start och Micke och Conny var rejält taggade.
- Jag tycker att vi satte ett högt men säkert tempo direkt från start på SS1, men drygt två km från mål kommer vi ändå lite för fort in i en höger 3, säger Micke och fortsätter;
- Vi glider ut i slutet på svängen och träffar en sten i diket som slår sönder vänster framfälg. Vi kommer ändå tillbaka på vägen och lyckas att ta oss till målet på sträckan.
Sedan blir de tvugna att åka de två resterande sträckorna utan reservhjul innan det finns möjlighet till service.
- Ja, man får ju köra lite mer safe då och vi hittade inte känslan riktigt igen.
Efter service var det dags att åka andra varvet på de första tre sträckorna, och direkt small återigen vänster framhjul sönder, denna gång på en sten i vägen vilken de inte hann väja för. Besättningen valde nu att stanna på sträckan för att byta hjul och tappade därför drygt fem minuter.
- Även om vi satte några gångbara tider under resten av tävlingen hittade vi inte den riktiga känslan och farten vi tror oss ha, fortsätter Micke.
Nu avslutade de rallyt med flaggan i topp då det blev en klar sträckseger (och sjua totalt) på sista sträckan, en publiksträcka inne i centrala Tingsryd.
- Japp, det var skönt. Vi bestämmde oss för att göra en sista attack här och kastade ur allt som gick att vara utan, ställde på framdämparna och fällde ner ögonbrynen.
Till helgen är det nya utmaningar för teamet, då Götene bjuder in till kamp.

Filmklipp (incar) från South Swedish Rally hittar du här.

2012.05.07 Dubbelt upp!

Teamet har hunnit med två sprinttävlingar under senaste veckan, dock utan Conny i högerstolen.
Säsongens första grustävling gick sedvanligt av stapeln i Falköping 1 maj. Micke hade den här dagen två trevliga herrar från Colly Verkstadsteknik AB med sig i bilen och skjutsade Kent och Robin till seger i klassen A-förare 2WD. Körningen räckte dessutom till en andraplats totalt, dryga sekunden efter Christian Johansson i sin Subaru.
Igår (6/5) var det dags igen. Denna gång var det Stenungsunds MS som stod som värd för årets upplaga av Totalreklamsprinten. För dagen åkte Lena Ohlson med VIP-licens i passagerarsätet.
Även här blev det klassvinst och även totalseger för teamet som fick rejält med priser med sig hem!

Mellan de båda tävlingarna hann teamet dessutom med ett trevligt event hos XL Byggbiten i Nossebro, där bilen ställdes ut. Besökare fick även möjlighet att utmana Micke i teamets rallysimulator!

Teamet ska nu gå igenom bilen igen och ladda för kommande SM-deltävling i Tingsryd 18 - 19 maj.

Filmklipp (incar) från Lilljumbon och Totalreklamsprinten hittar du här.

2012.04.15 Test inför sommaren

I helgen fick teamet möjlighet att köra ett test. Även om det mest handlade om att avrosta besättningen kunde man också hitta någon liten förbättring. Men framför allt kunde man konstatera att bilen fungerar väldigt bra.
- Vi ser nu fram emot premiären den 1 maj på Falköpings motorstadion, en tävling vi kört med framgång många gånger nu. Det är viktigt att få tävlingstempo i kroppen innan SM deltävlingen i Tingsryd i mitten av maj, säger en taggad Micke Ericsson.

Filmklipp från testet hittar du här.

2012.02.19 Dubbelpunktering i Vinterpokalen

En dubbelpunktering satte käpparna i hjulen för en framskjuten placering i helgens andra SM-deltävling, Vinterpokalen i Sandviken.
- Efter halva tävlingen låg vi på en ok sjätteplats men 2,5 km från mål på SS 6 slog vi punktering på två hjul och tappade mycket tid, konstaterar Mikael Ericsson.
Naturligtvis en trist avslutning på rallyt men nu är det bara att ladda om inför kommande SM-deltävlingar. Framöver är det grus som gäller, ett underlag som passar Micke och resten av teamet en smula bättre än snö och is.

Bilder och kommentarer från tävlingen hittar du på www.facebook.com/sollebrunnracing.

2012.02.05 Ny sponsor - Toveks bil i Trollhättan

Vi hälsar Toveks bil i Trollhättan varmt välkommen som sponsor säsongen 2012!
Toveks bil i Trollhättan är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda. De erbjuder dessutom ett stort sortiment av transport- och servicefordon från Volkswagen.

2012.01.28 Snabbt slut i första SM-deltävlingen

Det blev ett abrupt slut för Sollebrunn Racing i helgens SM-premiär.
Teamet tvingades kasta in handduken när de låg på en andra plats efter en perfekt start på fredagskvällens superspecial.
- "Bilen vägrade starta efter nattuppehållet och felsökningen tog sex minuter för lång tid", säger Micke Ericsson.
  Det visade sig att en kabelsko lossnat ur sin hållare. Kabeln gav strömförsörjning åt elektronikstyrningen av insprutningen till motorn och en gissning är att besättningen kommit åt kabeln när de trasslade sig ur bilen i Parc Fermé sent på fredagskvällen.
- "Det är givetvis fruktansvärt tråkigt att bryta p.g.a. en sådan här skitsak, men vi vet att sporten är sådan. Allt kan hända!" fortsätter Micke.
- "Det känns ändå skönt att vi fick göra en bra start på rallyt och visa att vi har farten."
  Nu laddar teamet om för nästa SM-deltävling i Sandviken om knappt tre veckor.
- "Ja, det här är inget att tjura för. Man måste räkna bort en tävling och nu har vi dragit vår", tillägger en hoppfull Micke.

2012.01.26 Pressklipp från ttela.se

http://ttela.se/sport/1.1508384-mikael-satsar-pa-hela-sm-serien

2012.01.23 En åttondeplats i säsongspremiären

Säsongspremiären är avklarad!
En åttondeplats i klassiska Finnskogsvalsen (arrangerad av MK Ratten, Torsby) var dock något av en besvikelse för teamet.
- "Vi fick några svar på testen i Torsby men också några nya frågor. Vi hittade aldrig någon fart. Men, det är väl bara att ladda ännu hårdare i Uppsala kommande helg!" säger Micke Ericsson.
Incar-film från en av helgens sträckor (SS 5) hittar du här.

2012.01.17 Huvudsponsor 2012

Vi är mycket stolta att hälsa Colly Verkstadsteknik AB välkomna som samarbetspartner 2012!
Colly Verkstadsteknik erbjuder ett heltäckande program med verktyg för skärande bearbetning, hållande verktyg och utrustning för förinställning.

2011.12.31 Gott Nytt År, rallyvänner!

Vi vill tacka alla som stöttat och hejat på oss under året som varit, och nu är det dags att riva igång det nya!
Det mesta av hösten har gått åt till att renovera och uppdatera bilen samt att sy ihop upplägget för nästa säsong!

Bitarna börjar falla på plats nu och vi går ”All in” till SM 2012!
Detta tack vare fortsatt stöd från gamla partners och framför allt ett nytt avtal med XL Byggbiten i Nossebro. Vi är stolta och tackar för förtroendet vi fått!

Bilen börjar bli startklar igen, väntar bara på motorn som är hos Nille på Ultramotors för komplett genomgång. Sedan ska de nya lagren köras in innan vi tar den till Per Johansson för uppdatering av mapp.

Tävlingspremiär 2012 blir i Uppsala den 27:e januari (om det blir någon snö).
Allt kommer att kunna följas på vår facebooksida också, så glöm inte att "Gilla" oss där.

2011.12.03 Ny säsong, ny webbsajt m.m!

Så var det äntligen dags att lyfta på skynket och släppa lös vår alldeles nya och fräscha sajt. Förhoppningen är att det här nya formatet ska göra det ännu enklare och visuellt mer intressant för dig som besökare att vistas här hos oss.

Vi har även passat på att dra igång en sida på Facebook. Där kommer vi försöka ta ytterligare ett steg ännu närmre er besökare/fans genom bland annat ett betydligt smidigare format för dubbelriktad kommunikation (läs: tjöt). Vi kommer även bjuda på lite "bakom kulisserna-bilder" och annat smått och gott så se till att hänga med från början!
Du hittar oss här på Facebook >>

Som om inte detta vore nog har vi även sett till att knyta till oss en webb- och mediaansvarig inför säsongen 2012. Det är Jens Karlsson som kommer se till att vi ständigt har en uppdaterad och fräsch "mediaportfölj" i form av presentationsmaterial, bilder, InCar-filmer, webbsajt, facebooksida m.m.
Varmt välkommen till teamet, Jens!

2011.10.15 SUMMERING AV SÄSONGEN 2011

Avslutningen i Katrineholm är inget att skriva hem om, det mesta gick fel. Det var feber, punktering, tempgivarproblem, personskadeflagg och batteriproblem. Vi kastade in handduken tidigt för att spara besättning och bil.
Men sett över året har det varit en fantastisk säsong! 5 klass-segrar och en totalseger, samt en andraplats totalt! Mängder med sträcksegrar och få misstag. Vi har slagit samtliga av eliten i vår klass på en sträcka eller mer i år. Nu ska bilen få en total makeover, och vi ska samla kraft och resurser för ett spännande 2012, då Conny och jag firar 10-års jubileum som radarpar!

2011.10.06 KMK-TROFÉN (SM-DELTÄVLING)

I morgon bitti 05.30 startar färden mot Katrineholm. Kl. 09.00 öppnar anmälan och vi får ut all dokumentation för helgen. Kl. 10 startar rekognoseringen, då vi får möjlighet att slipa på noterna. Tyvärr ligger jag i feber nu, men det måste lösa sig till i morgon.
Vi har startnummer 40, och startfältet i vår klass har nog aldrig varit bättre!
Liveresultat finns här >>
Webradio finns här >> (Sändningarna startar kl. 09.00 på Lördag)

2011.10.02 VEDUMSMÄSTERSKAPET

Leif Petersson är fortfarande 2wd kung i Vedum! Men vi lyckades ändå sätta lite press på honom till sista 300 metrarna. SS 1 med Sandra Svantesson i högerstolen gick fint, men vi fick se oss slagna av Leif med en tiondel. SS 2 löpte på bra med, även om jag tog det onödigt försiktigt på några ställen. Här var Leif 1,5 sekunder före oss…

Så efter lite service och co-driverbyte, gav jag mig ut mot SS 3 för andra varvet nu med Jens Karlsson bredvid mig. Vi bättrade tiden här med 4 tiondelar, medan Leif förbättrade sig med 5 tiondelar. Så efter 3 sträckor ligger vi tvåa, 1,8 sekunder upp till Kungen. Nu skulle det göras ett sista försök att matcha honom, och det gick väldigt bra ända tills sista skitsvängen (där vi rullade sist). Jag bromsar lite för hårt och låser upp, så vi hamnar i planteringen med motorstopp. Vår totaltid räcker ändå till en tredjeplats i klassen, 1 sekund upp till Jonas Sandgren.

Incarfilm från SS 1 och SS 2 (kamerastrul på 3an och 4an) finns under sektionen FILM/BILDER.
Resultatlista finns här >>
Nu laddar vi om för helgen och SM-finalen i Katrineholm!

2011.09.25 REJMESKNIXEN

Rejmesknixen i Askersund blev både bra och dålig för oss, detta var finalen i Förbundmästerskapet och förutsättningarna var att vi kunde klättra från andra till tredje plats om vi tog sju poäng eller mer än Jimmy O. Men redan ett par kilometer in på SS 1 händer något jag inte gjort på länge nu; en riktig blunder! Jag hade mycket svårt att fokusera inledningsvis och bommade en vänster 3 över krön, där var ett vägskäl och jag tog sikte på fel väg. Rundturen kostade oss över 15 sekunder, och alla planer på seger gick upp i rök. Så vi var inte bättre än tolva på den inledande sträckan. Dessutom lyckades vi pricka en sten i vägkanten (samma som Patrik Johansson) och förstörde en sprillans ny fälg, men vi klarade oss från punktering.

Vi repade mod och gjorde en liten uppryckning till 17 km långa SS 2, tyvärr rullade Lars-Olov Holmberg framför oss och vi behövde ta det väldigt lugnt förbi dem. Här satte vi en sjätte tid 10,1 sekunder efter Jonas J som åkte riktigt hårt här på sina hemmavägar. Dock var det "bara" 4,1 sekunder upp till Ytterbring som hade andra tid.
Så när vi efter service åkte ut till 12 km långa SS 3 ligger vi nia, med 7 sekunder upp till Kent P på sjunde plats. Det skulle tas i nu! Nu stämde det bra och vi tog Kent med 14 sekunder. Tiden räckte till en andra tid på sträckan, 4 sekunder efter Ytterbring som gjorde ett magiskt åk här. Här bryter nu Jimmy Olsson.
Inför korta SS 4 ligger vi sjua, med 5,8 sekunder upp till Kjell Fransson på femte plats. Vi sätter ännu en mycket bra tid och blir återigen tvåa på sträckan, nu 0,3 sekunder efter dagens segrare Jonas J. Men vi tar 4,1 sekunder på Ytterbring och "bara" 5,1 sekunder på Kjell F och blir därmed sexa, 0,7 upp till femte plats. Detta ger oss sju poäng och det räcker för att säkra andra plats i FM. Vår avslutning var stark och hade man bara räknat tider från andra halvan av rallyt, hade det räckt till en andraplats 0,2 sekunder efter Ytterbring! (men nu går ju inte det... :-))
Resultatlistan finns här >>

Vi tackar Bosse Holmstrand för ett mycket bra inhopp, och Rallybild.se för några riktigt fina bilder.
Nu laddar vi om för Vedum där vi ska göra allt för att spräcka Leif Peterssons dominans (han är obesegrad i Vedum), och slå hans gamla sträckrekord på 2,41. :-) Samtidigt kan vi berätta att vi nu anmält oss till SM finalen i Katrineholm om två veckor.
Senaste mediauppdateringen


FILM Östersund Winter Rally (SM) 2016 (SS 5)

Senaste resultat

Tävling: SM-sprint i Rally 2016
Resultat klass: 6
Facebook, YouTube och Twitter
    

Colly Verkstadsteknik AB
XL Bygg - Byggbiten i Nossebro
PR Husbilar i Sollebrunn AB
Rallybild.se
Skrotfrag
Skyltia
Mocomp
Tractive
Reiger
TTT Racing
Trollhättans Hundvård
Parker
Bra däck
Vill du sponsra Team Sollebrunn Racing säsongen 2015?
Hör isåfall av dig till oss via micke@sollebrunnracing.se eller via telefon 0707 - 94 13 00. Välkommen!
Senaste mediauppdateringen

Information
Söker du bilder, presenta-
tionsmaterial, pressklipp, loggor m.m tillhörande Sollebrunn Racing?

Skicka isåfall ett mejl till media@sollebrunnracing.se eller ring 0707 - 94 13 00 så hjälper vi dig!

Ladda hem Sollebrunn Racings presentationsmaterial
Presentation 2015